Как да гледам clarice?

Съдържание:

Как да гледам clarice?
Как да гледам clarice?
Anonim

Можете да гледате "Clarice" на платформи за видео по заявка, като FandangoNow, Vudu, Microsoft Store, Google Play, iTunes и YouTube. Психологическият хорър криминален драматичен сериал може да се предава и на YouTubeTV, FuboTV, DirecTV, Spectrum, AppleTV, Paramount+ и на официалния уебсайт на CBS.

Къде мога да гледам Clarice, ако съм го пропуснал?

Можете да гледате “Clarice” дори и да нямате кабел, като се регистрирате за безплатен пробен период на fuboTV, CBS All-Access или Hulu Live TV.

Има ли Netflix Clarice?

Достъпна ли е Кларис в Netflix? … Clarice не е достъпна за гледане в услугата за стрийминг. В Netflix има и други опции за хора, които търсят нов психологически драматичен сериал, в който да се вглъбят, включително Mindhunter, Ratched, Behind Her Eyes и Marcella.

Кларис ще бъде ли в Amazon Prime?

Продължение на спечелилия Оскар филм Мълчанието на агнетата, Кларис има премиера четвъртък, 11 февруари в22:00 часа. ET/PT по CBS. Ако нямате кабел, един от многото начини да гледате „Кларис“онлайн е чрез канала на Amazon Prime CBS All Access.

На кой канал е Кларис?

Вторият сезон на първокурсника Кларис ще се излъчва изключително на Paramount+. Представителите на стриймъра и CBS Studios, които произвеждат и двете серии, отказаха коментар.

Препоръчано: