Може ли Рийз Уидърспун наистина да пее?

Съдържание:

Може ли Рийз Уидърспун наистина да пее?
Може ли Рийз Уидърспун наистина да пее?
Anonim

Рийз Уидърспун взе 6 месеца уроци по глас и автохарфа, за да играе Джун Картър. … И Уидърспун, и Финикс направиха свои собствени пеене за филма, работейки в тясно сътрудничество с продуцента T-Bone Burnett.

Рийз Уидърспун наистина ли пее в Walk the Line?

Joaquin Phoenix и Рийз Уидърспун изпълниха сами всички песни, без да бъдат дублажни. Те също се научиха да свирят на своите инструменти (съответно китара и авто-арфа) от нулата.

Кой всъщност пя в Walk the Line?

За разлика от много други биографични филми за музиканти, Хоакин Финикс и Рийз Уидърспун пееха сами във филма и в саундтрака, така че не само спечелиха критиците за своите образи на Джони Кеш и Джун Картър Кеш, те също впечатлиха публиката със своите способности за пеене.

Пее ли Рийз Уидърспун Shake It Off?

"Shake It Off" е песен, изпята от Рийз Уидърспун (като Розита) и Ник Крол (като Гънтър), първоначално изпята и написана от Тейлър Суифт. Предлага се в Sing: Original Motion Picture Soundtrack.

Актьорите сами ли пееха в Sing?

Като всички звезди на Sing, Егертън сам пее във филма, включително интерпретации на “Stay With Me” на Сам Смит, “All of Me” на Джон Леджънд и „I'm Still Standing“на Елтън Джон.

Препоръчано: