Какво е eo 70?

Съдържание:

Какво е eo 70?
Какво е eo 70?
Anonim

Изпълнителна заповед № 70 серия от 2018 г. „Институционализация на цялата нация. Подход за постигане на приобщаващ и устойчив мир, създаване на национална работна група. да сложи край на местния комунистически въоръжен конфликт и да ръководи приемането на национален мир. Рамка"

Какво е e0 70?

70. ИНСТИТУЦИОНАЛИЗИРАНЕ НА ПОДХОДА НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПРИКЛЮЧВАЩ И УСТОЙЧИВ МИР, СЪЗДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНА РАБОТА ГРУПА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ЛОКАЛНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЪОРЪЖЕН КОНФЛИКТ И НАПРАВЯВАНЕ НА ПРИЕМАНЕТО НА НАЦИОНАЛНА МИРНА РАМКА.

Каква е целта на ELCAC?

Националната работна група за прекратяване на местните комунистически въоръжени конфликти (NTF-ELCAC) е работна група, организирана от правителството на Филипините, за да отговори и да повиши осведомеността за продължаващия комунистически бунт във Филипините.

КОЙ издаде изпълнителна заповед 70?

Само преди няколко седмици президентът Дутерте издаде Изпълнителна заповед 70 (EO 70), предвиждаща подход на цялата нация за побеждаване на местните комунистически терористични групи.

Какви са клъстерите на NTF ELCAC?

По време на срещата, 12-те клъстера на RTF1-ELCAC, а именно: 1) Овластяване на местното самоуправление; 2) Основни услуги; 3) Локализиран мирен ангажимент; 4) E-CLIP и програма за амнистия; 5) Секторно обединение, изграждане на капацитет, овластяване и мобилизация; 6) Международен ангажимент; 7) Правно сътрудничество; 8) Стратегически …

Препоръчано: