Ще би ли прайм нетеро победил меруем?

Съдържание:

Ще би ли прайм нетеро победил меруем?
Ще би ли прайм нетеро победил меруем?
Anonim

Въпреки че Нетеро беше силен, Меруем дори не се притесняваше от нивото му на сила. Нетеро, дори в разцвета си, не би могъл да победи Меруем в битка и е съвсем очевидно защо това е така.

Ще би ли Prime Netero победил Meruem Reddit?

Prime Netero никога не може да победи Meruem в битка. Способността nen на Prime netero беше толкова силна, колкото когато се биеше с меруем, защото силата й идва само от скоростта, която никога не се променя.

Ging по-силен ли е от Meruem?

Ging определено е един от най-силните и знаещи ловци в поредицата. Въпреки това, когато се изправи срещу Меруем – Краля на мравките Химера, той не успява. … Без значение какво, невъзможно е Гинг да бъде по-силен от Меруем, чийто интелект, силна физика и бойно майсторство са безпрецедентни.

Кой би могъл да победи Meruem?

7 отговори. Само от гледна точка на шоуто е ясно, че единственият герой с шанс да победи Meruem в 1v1 е…. Други герои с шанс/счупени способности са: Chrollo Lucifer: Лидерът на фантомната трупа с най-счупена способност.

Може ли Нетеро да убие Меруем?

Когато Zero Hand не успее да нарани значително Meruem, Netero се самоубива, за да взриви бомбата. Експлозията почти уби Меруем, но в крайна сметка той е излекуван от Menthuthuyoupi и Shaiapouf.

Препоръчано: