Едуард Кенуей ще се върне ли?

Съдържание:

Едуард Кенуей ще се върне ли?
Едуард Кенуей ще се върне ли?
Anonim

Едуард Кенуей се завръща в нова манга 'Assassin's Creed: Awakening'. … Titan Comics вече се подготвят да пуснат нова серия, озаглавена „Assassin's Creed: Awakening“, която ще последва любимия на феновете Едуард Кенуей. За разлика от миналите комикси за Assassin's Creed на Titan, Assassin's: Awakening ще бъде в духа на манга серия.

Едуард Кенуей върна ли се в Карибите?

Едуард Кенуей, размишляващ върху живота си преди да помогне на убийците, 1721 г. … След това той се присъединява към Ордена на убийците, преследва тамплиерите в региона и поверява Обсерваторията на убийците. След десетилетие в Западна Индия, Едуард се завръща във Великобритания и получава помилване от Робърт Уолпол.

Едуард Кенуей ожени ли се за дъщеря си?

Връщайки се в Англия с дъщеря си, Едуард проследи мъжете, отговорни за опожаряването на семейната му ферма, за които сега знаеше, че са тамплиери. … Едуард се среща с дъщеря си Дженифър. Преместване в Лондон, Едуард се жени за Стивънсън-Оукли, дъщеря на богат земевладелец, и заедно те купуват имение в града.

Едуард Кенуей ли е в Assassin's Creed 3?

Едуард Джеймс Кенуей е измислен герой във франчайза за видеоигри Assassin's Creed на Ubisoft. Той се появява за първи път в Assassin's Creed: Forsaken, придружаващ роман към видеоиграта Assassin's Creed III от 2012 г., като поддържащ герой.

Едуард Кенуей ли е в Assassin's Creed Rogue?

ХейтъмКенуей се появява в Assassin's Creed: Rogue като съюзник на Шей Патрик Кормак и го придружава на неговия кораб The Morrigan. Хейтъм Кенуей е син наЕдуард Кенуей от Assassin's Creed 4 и баща на главния герой на Assassin's Creed 3 Конър.

Препоръчано: