Beyerdynamic по-добър ли е от sennheiser?

Съдържание:

Beyerdynamic по-добър ли е от sennheiser?
Beyerdynamic по-добър ли е от sennheiser?
Anonim

ОБОБЩЕНИЕ. Наистина се свежда до предпочитание, когато става въпрос за намиране на най-доброто от тези две слушалки. Звуковият подпис на Beyerdynamic DT 880 Pro определено е по-плосък и достоен за референция, но Sennheiser HD 559 има топло и приятно ниво на баса.

Колко добър е beyerdynamic?

Добрите Beyerdynamic DT 770 Studio са добре изградени мониторни слушалки, които звучат по-отворено и динамично, отколкото може да предполага неговата затворена конструкция. … В крайна сметка Beyerdynamic DT 770 Studio предлага отлично качество на звука и удобно прилягане, което помага да се издигне от други слушалки на професионално ниво.

Добри ли са слушалките Beyerdynamic?

Beyerdynamic успя да достави добър ударен бас, без да стане твърде бум. Средните са силни и помагат на вокалите да блестят. Тези слушалки също имат добри високи, но са склонни да звучат пронизително при много висока сила на звука. Има и много малък шум от кабела.

Sennheiser по-добър ли е от Philips?

Philips SHP9500 предлага по-добра стойност от Sennheiser HD 598. И двете слушалки работят почти идентично и има само малки разлики в тяхното качество на звука. … За повечето хора достъпният Philips SHP9500 ще бъде по-добър вариант.

Къде се произвеждат слушалки Beyerdynamic?

Всички големи слушалки за поставяне в ухото на Beyerdynamics се произвеждат в Германия. Някои от компаниите в-ушите са произведени в Китай, но 90% от продуктите им са произведени в Германия.

Препоръчано: