Какво е drivewell bluetooth?

Съдържание:

Какво е drivewell bluetooth?
Какво е drivewell bluetooth?
Anonim

DriveWell автоматично открива кога шофирането започва и спира и използва сензорите на телефона за измерване на динамиката на шофиране на вашия автомобил. … Свързвайки се безпроблемно с приложението за смартфон, маркерът изчислява точно маневрите на превозното средство. Тагът DriveWell изисква Bluetooth връзка.

Какво е маркер DriveWell?

Етикетът DriveWell™ събира и безопасно съхранява телематични данни, дори когато телефонът не присъства, и ги предава на смартфона чрез Bluetooth. Докато приложението за смартфон идентифицира водача, етикетът идентифицира превозното средство, използвано в пътуването.

Какво е маркер State Farm DriveWell?

Етикетът увеличава сензорите на телефона за улавяне, измерване и съхраняване на събития при шофиране с високочестотен акселерометър. С етикета можете да сте сигурни, че имате пълна картина на риска от превозното средство.

Какво е телематичен маркер?

The Tag е базирано на смартфон телематично приложение, което измерва и подобрява поведението при шофиране като: Твърдо ускорение. Рязко спиране. Трудно завиване. … Използване на телефона по време на шофиране.

Какви превозни средства имат телематика?

Водещите потребители на вградената телематика са General Motors, BMW и Groupe PSA (марки Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall). Други големи марки автомобили, които предлагат вградена телематика, включват Mercedes-Benz, Hyundai, FCA Group, Volvo Cars, Toyota, Renault и Tesla.

Препоръчано: