Pulsar ще работи ли с chromecast?

Съдържание:

Pulsar ще работи ли с chromecast?
Pulsar ще работи ли с chromecast?
Anonim

Pulsar работи с Chromecast и Chromecast Audio. Pulsar може да предава вашата местна музика на устройства Chromecast.

Моето устройство съвместимо ли е с Chromecast?

на съвместими мобилни устройства, за да настроите Chromecast с Google TV, Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio и телевизори и високоговорители с вграден Chromecast. … Android телефон с Android 6.0 или по-нова версия. Таблет с Android с Android 6.0 или по-нова версия. iPhone или iPad с iOS 12.0 или по-нова версия.

Кой плейър работи с Chromecast?

Можете да предавате съдържание от VLC плейър към вашия свързан с Chromecast телевизор от Mac или PC. Докато устройствата ви са в една и съща Wi-Fi мрежа, предаването от VLC към Chromecast е безпроблемен процес. След като предавате, можете да използвате VLC контролите на компютъра си за функциите за възпроизвеждане на видеоклипа.

Защо Chromecast не е съвместим с устройството?

Уверете се, че вашето Android устройство и Chromecast са свързани към едно и също име на безжична мрежа (SSID). Уверете се, че имате най-новата версия на приложението Google Home от Google Play Store. … Ако тези стъпки не отстранят проблема ви, опитайте да включите безжичния рутер, устройството си с Android и устройството Chromecast.

Защо телефонът ми не предава към моя Chromecast?

Изключването и включването на Chromecast, мобилното устройство и рутера по едно и също време всъщност може да разреши много проблеми, свързани с кастинга. Първо опитайте да изключите вашияChromecast, като го изключите от контакта и докато е изключен, изключете мобилното си устройство и домашния рутер. … Включете вашия Chromecast. Включете мобилното си устройство.

Препоръчано: