Wandavision ще бъде ли на DVD?

Съдържание:

Wandavision ще бъде ли на DVD?
Wandavision ще бъде ли на DVD?
Anonim

WandaVision и други телевизионни предавания на Marvel Disney+ Съобщава се Не идват на Blu-Ray. Disney и Marvel Studios, както е сега, нямат планове да пускат MCU предаванията на живо на Blu-ray в бъдеще. Фенове на физически медии, които също харесват предавания като WandaVision, може да нямат късмет.

WandaVision ще бъде ли достъпна на DVD?

WandaVision вероятно няма да идва на DVD и Blu-ray Според Movie Web, Disney не планира да пуска предаванията на Marvel на DVD и Blu- лъч. … С толкова много платформи за стрийминг Disney ще иска да запази най-голямото си съдържание изключително за платформата за стрийминг.

Ще получи ли WandaVision физическо освобождаване?

TVLine "слуша в момента, няма планове за" пускане на най-новите проекти на Marvel като WandaVision на физически носител. Докладът обаче предполага, че феновете трябва да „никога не казват никога! тъй като нещата винаги могат да се променят. Netflix също взе смелото решение в ранните си дни като продуцент на съдържание.

Ще получи ли Мандалорецът физическо освобождаване?

С предавания като The Mandalorian и WandaVision, които не са налични на DVD или Blu-Ray, това със сигурност ще увеличи абонаментите на Disney+, като го направи единствен дистрибутор на поредицата. … The Mandalorian Season 3 вероятно ще бъде пуснат през 2022 чрез Disney+.

Това бебе Йода всъщност Йода ли е?

В нов епизод от поредицата Междузвездни войни на Disney+,"The Mandalorian", се разкрива, че Baby Yoda е всъщност Грогу. Героят е добре познат от феновете като "Baby Yoda" от началото на поредицата от 2019 г. Главно заради приликата му с майстора джедай Йода.

Препоръчано: