Do jb hi fi layby?

Съдържание:

Do jb hi fi layby?
Do jb hi fi layby?
Anonim

Партньорихме си с PayPal Pay в 4, Afterpay, Zip и LatitudePay, така че можете да купувате сега и да плащате по-късно, както пожелаете, с когото желаете.

JB има ли доплащане?

В отговор на това JB Hi-Fi Group обяви, че както JB Hi-Fi, така и скорошното придобиване The Good Guys вече ще приемат последващо плащане и Zip в магазина и онлайн.

JB Hi-Fi плаща ли за Humm?

Пазарувайте от JB Hi-Fi с humm

Пазаруването от JB Hi-Fi стана по-лесно. С humm можете да използвате портфейла си за малки неща или големи неща и да купите сега, плащате по-късно с редовни, безлихвени вноски за вашите покупки на JB Hi-Fi.

Мога ли да използвам humm в Harvey Norman?

С humm можете купете сега и плащате по-късно в магазин или онлайн, като разделите плащанията си. … За да пазарувате с Harvey Norman в магазина, вземете артикулите си из магазина и уведомете търговския асистент, че искате да платите с humm.

JB Hi Fi прави ли планове за плащане?

Плати своя път с нашите гъвкави и удобни опции за плащане от любимите ви доставчици за покупки до $1000. Ние си партнирахме с PayPal Pay в 4, Afterpay, Zip и LatitudePay, така че можете да купувате сега и да плащате по-късно, както пожелаете, с когото пожелаете.

Препоръчано: