Saregama carvaan има ли радио?

Съдържание:

Saregama carvaan има ли радио?
Saregama carvaan има ли радио?
Anonim

saregama carvaan SC230 /SC210 FM радио (Синьо) Ретро се завръща с пускането на Saregama Carvaan. Този портативен цифров музикален плейър с вградени стерео високоговорители идва с предварително заредени 5000 вечнозелени хинди песни. С опцията за настройване на FM, Carvaan се удвоява и като вашето домашно радио.

Може ли FM да се играе в saregama Carvaan?

Saregama Carvaan има 4 режима, т.е. Saregama режим, Bluetooth режим, FM режим и USB режим. За да превключите към някой от тези режими, натиснете съответния бутон на Saregama Carvaan.

Има ли радио в saregama Carvaan?

Saregama Carvaan е музикален плейър, който се предлага с 5000 подбрани висококачествени песни вътре. … Можете също да изберете да слушате своя собствена музика чрез USB и Bluetooth функциите и също така има FM радио.

Как можете да слушате песни на saregama Carvaan?

Ето как да свържете Android или iOS Bluetooth със Saregama Carvaan

  1. Натиснете бутона Bluetooth, предоставен на страничния панел на Carvaan.
  2. Включете Bluetooth на устройството (устройство с Android, iOS)
  3. Търсете налични устройства на мобилния телефон/друго устройство.

Каравана има ли радио?

Доста компактна версия на Carvaan Premium, Saregama Carvaan Mini 2.0 също успя да създаде вълни на пазара на аудио технологии. Наред с FM/AM радио, това домашно радио се предлага с 351 предварително заредениретро хинди песни. Високоговорителят е мощен, така че е подходящ за дома и на открито.

Препоръчано: