Has that je ne sais quoi?

Съдържание:

Has that je ne sais quoi?
Has that je ne sais quoi?
Anonim

Какво означава je ne sais quoi? Je ne sais quoi буквално означава „не знам какво” на френски. Фразата е заета на английски като израз на качество, което прави нещо или някого привлекателно, отличително или специално по някакъв начин, но е трудно да се изрази с думи.

Кога бихте използвали je ne sais quoi?

На френски je ne sais quoi буквално означава „не знам какво“. Използва се за улавяне на неописуема, специална отличителна черта или за назоваване на някакво неименуемо качество. Можете да кажете, например, „Часът по английски на г-жа Макмейн не е като всеки друг час, който съм посещавал – има определено je ne sais quoi.“

Idiom je ne sais quoi?

"Je ne sais quoi" е френски идиоматичен израз, използван толкова много на английски, че е попаднал във водещите английски речници.

Казват ли французите je ne sais pas?

„ne“е пропуснато само в говоримия френски (квебекски), но не е правилно. Във Франция биха казали: "Je ne sais pas". Когато французите говорят, те също пропускат думата "ne".

Какво означава je ne pas?

Наречие. не знам не знам аз'м не съм сигурен нямам представа не мога не знам не съм сигурен просто не знам не знам дори не знам, че не знаех.

Препоръчано: