Whirlpool купи ли Maytag?

Съдържание:

Whirlpool купи ли Maytag?
Whirlpool купи ли Maytag?
Anonim

Кратък отговор: Не. Докато Whirlpool придоби Maytag през 2006 г., и двете марки уреди все още са независими в дизайна и производството на продукти.

Кой е собственост на Maytag?

"Maytag се съгласява да бъде придобит от Whirlpool за $1,7 милиарда." Посетен на 8 юли 2020 г. Whirlpool Corp. "Whirlpool Corporation завършва придобиването на Maytag Corporation." Достъп на 8 юли 2020 г. CBS News.

По-добър ли е Maytag от Whirlpool?

И двете марки ще доставят издръжлив продукт и качествено почистване. Пералните машини Maytag осигуряват по-голяма стойност и показване на функции в сравнение с Whirlpool, докато с Whirlpool ще намерите по-голям избор от продукти с горно и предно зареждане с по-широк диапазон от цени точки.

Кога Maytag беше изкупен от Whirlpool?

Офертата се провали и Maytag беше купен от Whirlpool за 1,7 милиарда долара. На 1 април 2006 г., Whirlpool завърши придобиването на Maytag Corporation.

Какви марки придоби Whirlpool с Maytag?

„Добавянето на Maytag, Jenn-Air, Amana и други марки, както и хората, които поддържат тези марки, ще позволи на Whirlpool да разгърне по-пълно нашите възможности за иновации в широка гама от висококачествени продукти и услуги,” каза Джеф М. Фетиг, председател и главен изпълнителен директор на Whirlpool.

Препоръчано: